dissabte, 28 de juliol de 2007

darreres hores a Bangkok

He estat passejant, cansat de mirar la guia en angles i mhe trobat en una especie de fira al carrer de mestres budistes que oferien els seus coneixements en paradetes com les que aqui fem servir per vendre palomitas i fer tombolas. Alguns parlaven, daltres ho tenien gravat en video i daltres tenien una emisoar de radio.
Despres les meves cames mhan portat al riu que atravessa la ciutat i a un mercat que hi es molt a la vora. Un mercat permanent amb carrers estrets on nomes hi passen dues persones de costat com a molt. Era lunic turista pero en absolut mhe sentit incomodat. Els turistes a Tailandia son mol frecuents i ells no sestranyen i mes enlla de demanarte si vols pujar a la barca o al tuk tuk o el taxi no incomoden gens.
Pollastre fregit condimentat amb pebre, una especie de pasta fregida que tenia una base blanc amb tot de tropezones de colors.
Marxo en 35 minuts a Chang Mai, al nord a fer el trekking.
Aqui labecedari es barbar per entendre res i ni timagines per recordarho, ara escriure el mateix
ฟพฟ หแพรีพำ ส ทฟะร
increible oi
a10

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que maco anar seguint el teu viatge. Jo no faré blogg. Et vaig seguint la pista. Una abraçada.
Laura.

Cris Pérez ha dit...

Avui he tingut notícies del Fernando i m'ha passat l'enllaç. Molt considerat de la seva part...

Molts petons i mooolta enveja andorrana t'acompanyen.

Anònim ha dit...

Hola Tailandès!
Què tal l'elefant? Diuen que és una sensació agradable el balanceig d'un animal tan gran!
Jo ja veus a un dia de marxar i la veritat que no em trobo masa bé, i avui a més em posen un recordatori. Tot molt bé per la meva part. Res més des d'aquest ciber car i amb una música espantosa. Una altra vegada jo, Laura. Petons.