dissabte, 28 de juliol de 2007

darreres hores a Bangkok

He estat passejant, cansat de mirar la guia en angles i mhe trobat en una especie de fira al carrer de mestres budistes que oferien els seus coneixements en paradetes com les que aqui fem servir per vendre palomitas i fer tombolas. Alguns parlaven, daltres ho tenien gravat en video i daltres tenien una emisoar de radio.
Despres les meves cames mhan portat al riu que atravessa la ciutat i a un mercat que hi es molt a la vora. Un mercat permanent amb carrers estrets on nomes hi passen dues persones de costat com a molt. Era lunic turista pero en absolut mhe sentit incomodat. Els turistes a Tailandia son mol frecuents i ells no sestranyen i mes enlla de demanarte si vols pujar a la barca o al tuk tuk o el taxi no incomoden gens.
Pollastre fregit condimentat amb pebre, una especie de pasta fregida que tenia una base blanc amb tot de tropezones de colors.
Marxo en 35 minuts a Chang Mai, al nord a fer el trekking.
Aqui labecedari es barbar per entendre res i ni timagines per recordarho, ara escriure el mateix
ฟพฟ หแพรีพำ ส ทฟะร
increible oi
a10

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que maco anar seguint el teu viatge. Jo no faré blogg. Et vaig seguint la pista. Una abraçada.
Laura.

Cris Pérez-Vàzquez ha dit...

Avui he tingut notícies del Fernando i m'ha passat l'enllaç. Molt considerat de la seva part...

Molts petons i mooolta enveja andorrana t'acompanyen.

Anònim ha dit...

Hola Tailandès!
Què tal l'elefant? Diuen que és una sensació agradable el balanceig d'un animal tan gran!
Jo ja veus a un dia de marxar i la veritat que no em trobo masa bé, i avui a més em posen un recordatori. Tot molt bé per la meva part. Res més des d'aquest ciber car i amb una música espantosa. Una altra vegada jo, Laura. Petons.