dilluns, 10 de novembre de 2014

9N2014 MONISTROL DE MONTSERRAT

Ahir dia 9 de novembre del 2014, a Monistrol de Montserrat d'un total de 2.246 electors, van votar 1.107 persones. De les quals:


950 Sí-Sí a favor de la Independència de Catalunya.
86 Sí - No a favor de la Federació o Confederació amb el Estat Espanyol.
27 No - partidaris de mantenir la relació actual amb el Gobierno de España.
La  resta vots en blanc,  nuls o Sí i en blanc. 

El primer que em surt del cor és dir GRÀCIES. 

Primerament donar gràcies als qui han vingut a votar pensant diferent de mí, per confiar en nosaltres els voluntaris, en la nostra honestedat a la hora de comptar vots. Gràcies per confiar en el joc democràtic, per confiar en els seus veins i no atendre a les amenaces ni a les falsedats que escampa el Gobierno de España liderat pel PP i d'altres partits.
Gràcies per demostrar a tothom que més enllà de les diferències estem units per una urna, i que aquesta ens farà més lliures, en contra del que diuen.
Gràcies per que ens mostreu el camí: participar, debatre i decidir. Decidir el millor per nosaltres i pel futur dels nostres fills. I si vosaltres penseu diferent de mí, gràcies per explicar-me per què i en què creieu que estic equivocat. 
Tinguem tots present: junts crearem aquest futur, i fora bò que com més gent millor hi estiguem d'acord. 

GRÀCIES EN MAJÚSCULES a tots els voluntaris que han fet possible el 9N, però sobretot els resultats de participació d'aquest 9N. Els voluntaris que hem anat porta a porta preguntant a la gent la seva opinió sobre com volen que sigui el nou país. Trucant per informar. Fent paradetes per explicar el  9N. Penjant cartells i fent centenars d'actes per tot el pais. 
GRÀCIES per les manifestacions: les cassolades, la V a Barcelona, la Via Catalana i les manifestacions a Barcelona i arreu del país.
Per la finestra de una urna veig els vots i més enllà a la meva filla. De les decisions d'avui dependrà el seu futur. Ella és el futur de Catalunya i m'agrada el futur que s'albira GRÀCIES A TOTS.

Monistrol 10/11/2014

Cap comentari: